Rabu, Oktober 10, 2012

Lama dah tak menulis di sini...

Agak lama juga D'Wans Enterprise tak update blog ni..maaf la kawan-kawan agak sibuk sikit sekarang ni.
Aktiviti membuat jelly masih diteruskan.

Disamping itu juga kami menerima tempahan NASI DAGANG dan NASI KERABU. Sesiapa berminat boleh hubungi kami.
Tempahan 100 orang ke atas RM3.80 sekepala dan kalau 99 orang ke bawah RM4.00 sekepala.

Jelly pula, sekarang kami jual RM1.00 satu. kalau tempah bnyk ...boleh runding harga. kalau cup kecil RM0.50 satu. Sekian, jumpa lagi...

Sabtu, Januari 08, 2011

Sticker terbaru kami

untuk tempahan 1 cup RM 0.80 - RM 0.95 bergantung kepada jumlah tempahan...


jelly kelapa yg sudah siap untuk dipasarkan




Khamis, Disember 16, 2010

Stiker terbaru kami

Ini adalah 2 contoh stiker terbaru kami...
tak tau nak pilih yg mana...





Sabtu, April 10, 2010

tempahan baru

minggu lepas ada 500 tempahan jely kelapa utk kenduri kahwin kat Teluk Intan... Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...

Sabtu, Februari 13, 2010

Coconut Shake

Untuk peminat setia kelapa muda,

D'Wans akan menjual COCONUT SHAKE di gerai kami di tepi Restoran Songkla berhampiran dgn tol Simpang Pulai. Kepada sesiapa berminat boleh la dptkannya bermula pukul 12.30 tghari sehingga 5 petang.

Kami jual menjual pelbagai jenis minuman lain seperti :
# Air kelapa pandan
# Air Longan
# Air Laici
dan pelbagai lagi.

Datang ke gerai kami yg akan mula beroperasi pada:
AHAD 14 FEBRUARI 2010

Rabu, November 11, 2009

Taipkan tempahan sekarang...

Sekiranya ingin membuat tempahan jelly, sila taip pd ruangan chat pun boleh

Sabtu, November 07, 2009

Boleh buat tempahan sekarang (utk sekitar Ipoh, Simpang Pulai, Gopeng)
Besar - RM 1.00
Kecil - RM 0.50

Untuk majlis Perkahwinan dan majlis keraian, harga boleh dirunding.

Sila maklumkan tempahan, 5 hari sebelum majlis.